torstai 7. helmikuuta 2013

Jaettu hyvä mieli on vielä parempi mieli


Nappasin ennen joulua kiinni Elliksen ilmoille lähettämästä Hyvän mielen haasteesta. Tarkoituksena oli tavalla tai toisella, itse tekemällä jakaa hyvää mieltä eteenpäin kolmelle ensimmäiseksi mukaan ilmoittautuneelle. Nyt ovat hyvät hyvät mielet ehtineet perille, joten laitetanpa ne jakoon täälläkin. Joten, purkkapusseja, olkaa hyvät!


Minun on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla monessa blogissa näytillä olleita, tyhjistä makeis- ym. pusseista tehtyjä pussukoita. Ihan ensimmäisen kerran muistan ihmetelleeni tällä tyylillä tehtyinä Makee Designin karkkipaperipussukoita. Niinpä nyt erinäisiä karkkipapereita keräilleenä pääsin testaamaan, kuinka noiden teko käytännössä sujuu. Väritön, ommeltava muovi löytyi Eurokankaasta ja ompelu sujui pienen alkuhapuilun jälkeen yllättävän näppärästi. Hyvää mieltä lähtivät levittämään nämä purkkapussit, jotka matkasivat Lauralle Rovaniemelle, Minnalle Turkuun sekä Minatralle Tampereelle.


Viikko on taas ollut edellisen kaltaista viipottamista työpaikan ja sängyn välillä. Pieniä poikkeuksia edes tiski- tai pyykkikoneelle ei ole oikein ehtinyt kunnolla tekemään, joten nyt ovat molemmat masiinat pyörimässä ja kodinhoidolliset toimenpiteet muutenkin käynnissä. Kiireen keskellä voikin rauhoittua vaikka näiden viileän raikkaiden pussukoiden ääressä:)

3 kommenttia:

 1. Aivan upeat pussukat - ja taas ihana idea kierrättäen :))
  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! näistä tuli kyllä ihan hauskat. Joten ei muuta kuin syömään purkkaa ja herkkuja, että saa lisää pusseja:) Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
  2. Meillä tulee vähän väliä noita tyhjiä purkkapusseja... tuli mieleen, että jos tarvitset lisää tuota materiaalia, voisin lähettää sulle :))

   Poista