sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Koivun tuoksua saunaan - Sauna Bench Towels


Lauantaina 26.1. klo 21.04:
Viikko on hurahtanut ohi todella vauhdilla. Kovasti paljon ei ehdi asioita ympärillä huomaamaan, jos on myöhään töissä tai töiden jälkeen kiitää harrastuksiin niin että kotona ollaan kymmenen maissa. Iltapalan jälkeen sitä saa suunnata suoraan vällyjen väliin ja höyhensaarille, jotta seuraavana aamuna olisi valmis aloittamaan koko rumban alusta. Viikon kruunasi kahden päivän messuosallistuminen, joten nyt on totisesti aika nostaa jalat pystyyn ja pötkähtää saunan lauteille toipumaan. Ihana sauna, tämmöisissä tilanteissa sen olemassaolo nousee kyllä arvoon arvaamattomaan.


Saunassa onkin valinnanvaraa minkä päälle istahtaa, sillä menneenä jouluna täällä oli havaittavissa vilkasta laudeliinatrafiikkia. Pukinkontista paljastui kahdetkin laudeliinat omaan saunaamme ja vastaavasti meiltä lähti kuvan mukainen istuinalusta lahjaksi miehen vanhempien uuteen saunaan. Toteutukseen sain idean täältä. Ja tyynythän ovat omia tekeleitäni  täältä.

Ulkona viuhuu tuuli ja lennättää lunta pitkin pihaa. Saunan lämpö houkuttelee rentoutumaan ja istuskelemaan toisille niistä joululahjaliinoista. Rentouttavaa viikonloppua!

Sunnuntaina 27.1. klo 9.12:
Sauna olikin kaiken messutouhuamisen jälkeen niin rentouttava, että nukahdin ennen kuin ehdin lähettää tämän! Nyt on kuitenkin hyvät unet takana, joten ei muuta kuin kukkienkastelupuuhiin, silityspuuhiin, yläkerran siivouspuuhiin, uimakassin ompelupuuhiin ja olikohan vielä jotain listalla.. Ja mun kun ei pitänyt tänään tehdä yhtään mitään:) Rentouttavaa pyhää joka tapauksessa!

**********
The past week has been really busy. Long days at work, hobbies on the evenings and often home not until 10 p.m. on the late evening. After this kind of hurry it's so great to have the sauna home and have a little relaxing warm. This sauna bench towel I made for Christmas gift, and we also got two kind of bench towels for Christmas for ourselves. The idea for the picture, the birch whisk used in sauna, I got here.

I was supposed to write and publish this text already yesterday, but the sauna was so relaxing that I fell a sleep almost while writing.. Have a happy and relaxing weekend!


4 kommenttia:

 1. Ihana, kaunis kokonaisuus tuo laudeliina ja tyynyt :) Sauna on meidänkin perheessä se rentoutumisen lähde. Se lämpiääkin sitten useana iltana viikossa, vaikka vähän puuhommia aina tietääkin.
  En tiedä, miten multa on lipsahtanut ihan ohi pari aiempaa postausta... niin suloinen mekko ja myös se revontulihuivi! Niin kauniisti olit sen valokuvannutkin portaikossa.
  Kivaa, rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma sauna on kyllä todella kiva olemassa, voi lämmittää juuri silloin kun haluaa. Saa ittensä lämpimäksi bussipysäkillä räntäsateessa tai pakkasessa värjöttelyn jälkeen ja lihakset pehmeiksi jonkun ison fyysisen urakan päätteeksi.
   Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 2. Oma sauna on kyllä ihana, etenkin jos se on puusauna! Kerrostaloasukkaina joudumme tällä hetkellä tyytymään taloyhtiön saunaan ja kyllä välillä harmittaa, etenkin näillä pakkasilla!

  Ihanat ovat nuo tyynyt, todella kaunis toteutus :) Onneksi sinulla on ollut ilonasi sauna sekä sopivat tykötarpeet, että ovat voinut rauhoittaa sitten edes iltoja tällaisina kiireviikkoina.

  Blogissani on haasteilua, jos moisesta olet kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun vinkkasit minulle, oli kiva tulla katsomaan :)
  Mikäs on nyt saunassa löylytellessä, kun tuollaiset tykötarpeet on mukana :)

  VastaaPoista