sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Mikä loistava idea! - What a great idea!


Sain siskolta joulupaketin. joka oli kääritty kivaan piparkakkupaperiin. Joka taas puolestaan oli Hufvudstadsbladetin keskiaukeama. HBL on tällä viikolla julkaissut keskiaukeaman useamman kerran joulupaperina, molemmin puolin kuvitettuina toimituksen visualistien suunnittelemina kuoseina. Sanomalehtipaperi sellaisenaankin toimii paketointiin hyvin, mutta jos haluaa ekoillen astetta jouluisemman lookin, niin kannattaa tarttua toiseen kotimaiseen.


Nyt on viimeistään aika paketoida lahjat, täällä ainakin ollaan oltu semmoisissa puuhissa. Eli jos joulupaperivarastossa on keskiaukeman kokoinen aukko, niin ei muuta kuin lehtikioskille ja Höblä kainaloon:)


Aivan käsittämättömän hyvä idea, enemmän tämmöisiä!

**********
One of Finlands Swedish newspapers, Hufvudstadsbladet, has published a centerfold as a Christmas paper during this week. I got a present from my sister, the present was wrapped to the centerfold paper decorated with ginger breads. What a wonderful idea!

8 kommenttia:

 1. Ihana idea tosiaan.
  Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava, sai hymyilemään koko päiväksi. Lämpimät jouluterveiset myös sinulle!

   Poista
 2. Kiva idea ja mukavan näköistä paperia paketoitavaksi.
  Hyvää ja rauhaisaa Joulua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan hauska ja kun sisko oli ottanut talteen muitakin keskiaukeamapapereita, niin nättejä olivat nekin. Tunnelmallista joulua sinullekin!

   Poista
 3. Hyvää ja Rauhallista Joulua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa. Itse paketoin muutaman lahjan ihan normaaliin sanomalehtipaperiin. Mustavalkoinen paljon tekstiä sisältävä paperi ja punainen rusetti päälle.. Näyttää taatusti kivalta. :) Tosin mustavalkoisia sanomalehtiä taitaa nykypäivänä olla aika vähän saatavilla.

  Nyt alkaa olla jo lahjat avattu, mutta ihanaa uutta vuotta toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on sekä tämä että muut paketit availtu ja sisältöjä jo hyvällä menestyksellä koekäytettykin. Paperi meni talteen ensi vuotta varten:)

   Onnellista uutta vuotta sinullekin!

   Poista