sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluterveiset - Season's Greetings


Vajaan tunnin päästä on jouluaatto. Joulukuusi tuotiin sisälle ja koristeltiin eilen ja nyt istuskelen kuusen kynttilöiden valossa kirjoittamassa tätä. Ensimmäsen oman joulukuusen koristeina on mm. virkattuja ja tärkättyjä tähtiä.


Joululaulut ovat soineet koko päivän, lahjat on kääräisty papereihin ja huomiseksi on leivottu suklaakakku, joka napataan mukaan, kun aamulla käännetään autonnokka kohti lapsuudenkotia.

Virkatun lumitähden ohje: Suuri Käsityö 11-12/2012
Siitä alkaa joulunvietto. Rauhallista oleilua, paljon hyvää ruokaa, vähän suklaata, sukulaisten ja ystävien kesken kyläilyä ja paljon kiireetöntä oloa joulunalusviikkojen vastapainoksi. Lämpimät jouluterveiset ja ajatukset teille kaikille, palataan taas kun isoimmista kinkkuähkyistä on selvitty:)

**********
It's less than an hour and then we have a Christmas Eve. We already have a Christmas tree decorated, the first one of our own. I have done tens of crocheted snowflakes during this year and some of them ended up to our Christmas tree.

Pattern for the crocheted snowflake: Suuri Käsityö 11-12/2012 (in Finnish).

Have a Happy Christmas and a Happy New Year to you!

8 kommenttia:

 1. Ilontäyteistä, lämminhenkistä ja rauhoittavaa Joulun aikaa!!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua!T:Tyttik.

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulunaikaa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Toivottavasti joulunne sujui hyvin, masut on täynnä herkkuja ja uusi vuosi tuo mielenkiintoisia haasteita ja ajatuksia tullessaan!

  VastaaPoista