maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ponchoilu senkun jatkuu - kaksosten merkeissäNämä ovat kuin kaksi marjaa. Tai no eivät ihan samanlaiset, mutta sen verran houkuttelevia kumpikin omalla tavallaan, että vaikea on päättää, kumman sitä ottaisi. Eipä osannut nämä tilannut työkaverikaan päättää, vaan halusi lopulta molemmat:) Sinisävyinen kelpaa pukea vaikka farkkujen kaveriksi ja toinen, karkimpi väritys sopii mainosti vaikka valkoisen puseron tai mekon pariksi.


Lankana molemmissa Novitan Puro Batik kesän 2011 uutuusväreissä. Langan menekki on hiukan vajaa kolme 100 gramman kerää/poncho. Kumpikin lanka on sellaista, että värit eivät vaihdu pelkästään saman värin eri sävyihin ihan tummasta lähes valkoiseen kuten tässä violetissa versiossa. Niinpä rakennuspalikoista eli ponchon muodostavista neliöistä tulee keskenään eri värisiä. Erilaisia vaihtoehtoja kokeiltuani päädyin yhdistämään neliöt satunnaisessa järjestyksessä niin ettei vierekkäin ole kahta ihan samanväristä, mutta muuten väritys on täysin sattumanvarainen. Ja tuntuu toimivan ihan mainiosti.


Joten mukavia kesäkelejä näille:) Stockmannin Hulluilla päivillä oli viime viikolla juuri tämä samainen lanka tarjouksessa, joten sitä kertyi lankakoreihin samanmoinen määrä lisää näiden käyttämieni kerien tilalle. On se kyllä kumma, miten sitä kuvittelee tekevänsä vauhdilla kaikenlaista niin että tulee lankakoreihin tilaa. Hetkeksi. Koska vähän ajan päästä jossain kaupassa törmää taas niin ihaniin ja edullisiin lankoihin, että eihän niiden ohi pysty kävelemään ilman seurauksia..

1 kommentti:

  1. Moikka! Etsiskelin kevyitä ponchoja ja niihin ohjeita, ja päädyin kuvahaun perusteella tänne :), olisikohan mahdollista saada tähän ponchoon ohje esille, tai vaikka sähköpostilla?
    Terkuin Ainokainen, Puikkoi ja Koukkui -blogista.

    VastaaPoista