tiistai 17. tammikuuta 2017

Tekevätkö housut 1-vuotiaan?


Hiphei ja hyvää tätä vuotta! Aika rientää vauhdilla ja tuntuu, ettei tänne muka millään kerkiä kirjoittelemaan, vaikka ompelukone suriseekin tasaiseen tahtiin. Tyttö täytti jouluna vuoden ja niin vauvan äiti on muuttunut taaperon äidiksi yhdessä hujauksessa. Sama vanheneminen jyllää tytön vauvakaveripiirissä, joten leikkuupöydällä on ollut vähän isompien lasten vaatteita.


Heitetäänpä eetteriin tällä kertaa sulkakuvioiset svetarihousut, jotka lähtivät lahjaksi eilen yksi vuotta täyttäneelle työkaverin pojalle.


Kaavana on Slim-Fit Leg uusimmasta (1/2017) Ottobresta. Taitavat olla ison pojan housut, koska koot alkoivat 98:sta ja pienensin nuo kokoon 86. Kangas on joskus kesällä Jyväskylän kangaskaupasta tilattu, kun osui silmiin muiden ostosten yhteydessä. Pojan äiti nimittäin tykkää kovasti sulka-aiheesta ja mustasta väristä. Koska poika ei vielä itse osaa haluta tai inhota mitään tietynlaisia vaatteita, voi niistä vallan hyvin tehdä äidin lempparikuosien ja värien mukaisia:)

5 kommenttia:

 1. Hienot pöksyt! Tuollaiset kaarevahaaraiset on tosi hauskat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä istuivatkin vallan mukavasti, kun meidän neiti toimi sovitusapuna.

   Poista
 2. Lapsilla on se huono ominaisuus, että he kasvavat ihan liian nopeasti ;). Hienot housut, kyllä kelpaa pienen niissä viipottaa menemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ihan liian pian ovat monet ihanat vaatteet jääneet pieniksi. Tosin sitten on hyvä syy tehdä jotain samaa vaatetta vaikka monessa eri koossa:)

   Poista
 3. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your

  website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Laptop service center in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista