torstai 15. joulukuuta 2011

Ponchopuuhissa pitkästä aikaa


Minun ja ponchojen tiivis rinnakkaiselo alkaa näin joulun lähestyessä näyttää väljähtymisen merkkejä. Näitä on minulla syksyn mittaan ollut työmatkakavereina jos jonkinvärisiä, ihan alkutekijöissään olevia tai melkein hapsuja vaille valmiita. Yhdessä on reissattu kilometri poikineen. Hyvin ja rattoisasti ovat matkat sujuneet ja varmaan aika monet vieruskaverit ovat bussissa ja junassa ihmetelleet, että "mitä se oikein tekee". Tähän kuvaan lensi mukaan myös suojelusenkeli, joka on joitakin vuosia sitten hankittu täältä.


Nyt saavat yhteiset työmatkat kuitenkin jäädä odottamaan kevättä. Joulun myyjäissesonki alkaa rauhoittua, samoin virkkuukoukku ja päässä oleva ponchopalasten ohje joutavat nyt joulutauolle. On näitä tullut tehtyäkin jo vino pino! Jos joku huomaa lahjakorissaan ammottavan ponchon mentävän aukon, pääsee näiden kanssa tekemään lähempää tuttavuutta Puodin puolella.

Nyt täällä surisee ompelukone, siitä projektista lisätunnelmia tulossa lähipäivinä. Huomenna onkin jo perjantai ja viikko jouluaattoon,:) Touhukasta loppuviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Ihana <3
  Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Nämä sinun tekemät pochot ovat niin kauniita! Mielenkiinnolla odottelen mitäköhän se ompelukoneen surina merkitseekään!? =) Mukavaa viikonloppua sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit ponchossa. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Lila: Leppoisaa viikonloppua sinnekin!

  Sari: Ompelukone esittelee tuotoksiaan kyllä lähipäivinä, koska sunnuntaina ne matkaavat uusille omistajilleen. Työpöydältä löytyy ompelukoneen lisäksi ainakin violettia ja fuksianpunaista villakangasta ja valkoista karvaa. Vähän jännitystä siis vielä ennen joulua:)

  Tuulikki: Tämä on tämmöinen maanläheinen väritys. Lankana on Novita Villava, lienee jotain pieniä eriä tehtyä lankaa, koska en ole aiemmin törmännyt siihen. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sävyt. Kiva kun pystyt hyödyntää matkustuksen käsitöihin. Minäkin haluaisin joskus kulkea työmatkoja julkisilla, jotta voisin tehdä käsitöitä reissatessa. No, olen kyllä oikeasti tyytyväinen, kun voin pyöräillä töihin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tämä poncho on kyllä huippu kaunis. Oikein juhlava !

  VastaaPoista
 7. Laura: Jotain hyviä puolia on julkisilla kulkemisessakin:) Tosin mielelläni myös pyöräilisin, jos olisi vähän lyhyempi matka kuin yli 20 km yhteen suuntaan.

  Anneli: Kiitos kiitos:)

  VastaaPoista