tag:blogger.com,1999:blog-3177133961014845474.post3077852686467252214..comments2024-02-24T11:04:56.032+02:00Comments on Aarnilintu: Keittiömyytinmurtajat: Lässähtääkö kakku, jos sen pudottaa?Elinahttp://www.blogger.com/profile/15530627121405497066noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3177133961014845474.post-79098835624907692862015-05-30T16:26:57.782+03:002015-05-30T16:26:57.782+03:00Mielenkiintoista!!! Täytyy kertoa välittömästi Äid...Mielenkiintoista!!! Täytyy kertoa välittömästi Äidille, joka vuodesta toiseen tuskaileelässähtävien kakkupohjien kanssa!! :o)satunNainen Paulahttps://www.blogger.com/profile/07236463314769401986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3177133961014845474.post-2338940348914992742015-05-28T06:25:48.574+03:002015-05-28T06:25:48.574+03:00Kiitos tarkennuksesta, näin tottakai on:) Paistami...Kiitos tarkennuksesta, näin tottakai on:) Paistamisen aikana tapahtuvat taikinan rakenteen muutokset menevät kemian puolelle, mutta paineasiat ovat fysiikkaa. Elinahttps://www.blogger.com/profile/15530627121405497066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3177133961014845474.post-10859074285141603552015-05-27T23:52:51.058+03:002015-05-27T23:52:51.058+03:00Täräytyskikka on mullekin ihan uusi, kiitos vinkis...Täräytyskikka on mullekin ihan uusi, kiitos vinkistä! Alipaine tosin on fysikaalinen, ei kemiallinen ilmiö, mutta eisennivväliä.JohannaShttps://www.blogger.com/profile/08286970324780927274noreply@blogger.com